De digitale transformatie zet zich steeds verder door. Elk bedrijf krijgt ermee te maken, van eenmanszaak tot MKB en multinational. Ze biedt behalve uitdagingen vooral ook een hoop mogelijkheden, niet in de laatste plaats omdat ze grotendeels verantwoordelijk is voor de nieuwe manier waarop we met onze klanten en elkaar communiceren en samenwerken.

Nomadesk heeft als een van de eerste Europese Enterprise Filesharing & Synchronization providers het 'Microsoft Cloud Storage Program Integration Agreement' afgerond. Dat betekent dat u Nomadesk nu nog eenvoudiger kunt combineren met uw Office 365.

Wij zijn super trots!!

Afgelopen week waren wij aanwezig bij het “Swyx partner and technology conference 2017”, waar wij met 400 swyx partners uit 10 landen volledig op de hoogte zijn gebracht van de ontwikkelingen op het gebied van unified communication (VoIP-telefonie). Tijdens dit event hebben wij een felbegeerd partner award gewonnen.

Vanaf heden is het bij BData mogelijk om uw Office 365 abonnement per maand af te nemen. Voorheen kon dit alleen nog jaarlijks. We merken dat de vraag naar Office 365 steeds meer groeit en er behoefte is naar een maandelijkse, schaalbare oplossing.

Wat is Office 365?

BData ICT Solutions blinkt uit in het verzorgen van ICT oplossingen in met name de stedendriehoek. Door een persoonlijke benadering wordt geadviseerd vanuit klantbelang. Denken en werken vanuit klantrelatie: er wordt altijd een oplossing geboden, transparante werkwijze, degelijk en vernieuwend. 

Gartner® plaatst Trend Micro in het leiderskwadrant en erkent het bedrijf hiermee als de beste van de klas!

Ontdek waarom Gartner Trend Micro voor het 14e jaar op rij klasseert als leider in de "Magic Quadrant" voor platforms inzake bescherming van endpoints

Na de release van de Swyx iPhone App is nu ook de Swyx Android App beschikbaar! Deze is te vinden in de Google Play Store.

 

Swyx heeft Swyxware 2015-R3 uitgerold.

De nieuwste versie van Swyx werkt met de nieuwe Swyx Mobile app, die de komende maanden voor iPhone en Android wordt uitgerold. Daarnaast staat de release van de Mac-client op het programma, die tevens beschikbaar is vanaf Swyx 2015-R3.

Bdata ICT Solutions BV

Zutphenseweg 42
7211 ED Eefde

Postbus 132
7400 AC Deventer

t 0570 - 611 540
info@bdata.nl

BTW NL812998145B01
KVK 08123975

Download hier onze algemene voorwaarden

Bdata is SWYX Silver Partner

ICTwaarborg

wij leiden vakmensen op

TM Partner Program Bronze Logo 150331