Brand Oil Zutphen b.v.

Brand OilDe Stoven 23

7206 AZ Zutphen

Tel: 0575-517957

Dhr. D. Hartman

www.brandoil.nl

 

Brand Oil, gevestigd in het Gelderse Zutphen, is een zelfstandige oliehandel en exploitant/leverancier van tankstations. In de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland exploiteert danwel belevert Brand Oil 65 brandstoffenverkooppunten, in bemande en in onbemande vorm.

 

Brandstof 
Door een jarenlange onafhankelijke positie in de oliemarkt levert Brand Oil kwaliteitsproducten tegen zeer concurrerende prijzen. Ook over de opslag van brandstoffen in ondergrondse danwel bovengrondse tanks informeren wij u graag. 

 

Smeermiddelen 
Merkonafhankelijk productadvies en een optimale prijs-kwaliteit verhouding. 
Exploitatie tankstations 
Of het nu gaat om eigen exploitatie of zelfstandige ondernemers: met het full-service concept biedt Brand Oil een pasklare oplossing voor iedereen die gaat voor optimale service, kwaliteit en klantenbinding. Een professionele uitstraling wordt gecombineerd met vakkennis en ondersteuning.

 

Onbemande tankstations 
Het eigen succesvolle Amigo concept staat onder het motto ‘tank met een glimlach’ voor snel, makkelijk en voordelig tanken. Het krachtige merk en de frisse uitstraling staan garant voor een onbemande formule waarmee de tankstationondernemer hoge ogen gooit.

Bdata ICT Solutions BV

Zutphenseweg 42
7211 ED Eefde

Postbus 132
7400 AC Deventer

t 0570 - 611 540
info@bdata.nl

BTW NL812998145B01
KVK 08123975

Download hier onze algemene voorwaarden

Bdata is SWYX Silver Partner

ICTwaarborg

wij leiden vakmensen op

TM Partner Program Bronze Logo 150331