De Scholtenhofde Scholtenhof

Hertmerweg 38

7625 RH  Zenderen

tel: 074–2673631

Dhr. Vincent Staudt

www.descholtenhof.nl

 

Zorgorganisatie De Scholtenhof is een kleinschalige zorgaanbieder en richt zich op (jong)volwassenen met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met complex gedrag.

 

Visie
Binnen een kleinschalige, transparante organisatie en dito projecten streven wij een warme en zorgrijke cultuur na, zowel in de directe zorgverlening als ook binnen de werksfeer. Lage drempels, betrokken samenwerking en kennisoverdracht vormen het fundament voor onze activiteiten. In een landelijke, prikkelarme maar kansrijke omgeving streven wij naar vergroten van eigenwaarde en creëren van mogelijkheden voor onze cliënten.

 

Kwaliteitszorg
De Scholtenhof biedt kwalitatieve zorg op gebied van wonen, zorg en welzijn. Naast interne deskundigheid en ervaren geautoriseerde medewerkers beschikken wij ook over een aan de organisatie gekoppelde orthopedagoog. Daarnaast consulteren wij op individueel niveau naar zorgbehoefte. Een breed netwerk van deskundigheden en organisaties stelt ons in staat snelle en adequate expertise te bieden op de door ons geboden zorggebieden. De scholtenhof wordt jaarlijks door de inspectie op de volksgezondheid (VWS) gecontroleerd op de uitvoering en kwaliteit van haar werkzaamheden.

Bdata ICT Solutions BV

Zutphenseweg 42
7211 ED Eefde

Postbus 132
7400 AC Deventer

t 0570 - 611 540
info@bdata.nl

BTW NL812998145B01
KVK 08123975

Download hier onze algemene voorwaarden

Bdata is SWYX Silver Partner

ICTwaarborg

wij leiden vakmensen op

TM Partner Program Bronze Logo 150331